Turen går til: Sydney, Australien.

Turen går til: Sydney, Australien.
Christian Larsen

Turen går til er en samling af guides. Alle guides er skrevet ud fra fortællinger som tidligere udvekslingsstuderende, som har brugt Legathjælp, har videregivet.

 

Kære fremtidige udvekslingsstuderende, der skal til Sydney, Australien.

 

Tillykke med dit kommende udvekslingsophold i en af verdens mest livlige og spændende byer! Sydney er hjemsted for nogle af verdens mest ikoniske vartegn, smukke strande og venlige lokale. Efter at have vendt tilbage fra mit eget udvekslingsophold i Sydney, vil jeg dele med dig nogle af de bedste destinationer og tips og tricks for at gøre din oplevelse så fantastisk som muligt.

 

En af de fedeste destinationer, du skal besøge, er den verdensberømte Bondi Beach. Det er et must-do for enhver besøgende i Sydney, og det er det perfekte sted at lære at surfe. Tro mig, selv hvis du aldrig har surfed før, vil du elske oplevelsen. Bondi er også hjemsted for mange gode restauranter, caféer og butikker, og det er det perfekte sted at tilbringe en dag ude i solen.

 

En anden klassisk destination at besøge er Sydney Opera House. Operaen er en af de mest ikoniske bygninger i verden, og det er et must-see, når du er i Sydney. Du kan tage en rundvisning i bygningen og lære om dens historie, eller du kan deltage i en show eller koncert og opleve magien i dette utrolige sted.

 

Men lad mig fortælle dig om en must-do tur, du ikke kan gå glip af, mens du er i Australien - The Great Ocean Road. Denne maleriske kystkørsel er en af de smukkeste i verden, og det er en roadtrip, du aldrig vil glemme. Undervejs kan du se de ikoniske Twelve Apostles, betagende strande og smukke nationalparker. Hold også øje med koalaer og kænguruer undervejs!

 

Mens du er i Australien, kan du ikke gå glip af Great Barrier Reef. Det er en af de smukkeste naturvidundere i verden, men desværre forsvinder det på grund af klimaændringer. Sørg for at se det, mens du kan, og støt bestræbelserne på at beskytte det for kommende generationer.

 

Hvis du har tid og penge tilovers, kan jeg stærkt anbefale at rejse til Tasmanien eller New Zealand. Tasmanien er en smuk ø syd for Australien, kendt for sin ruvende vildmark, betagende strande og lækker mad. New Zealand er også et must-see rejsemål som kendt fra Ringenes Herre, med sine fantastiske landskaber og eventyrsport.

 

For lidt sjov på en hverdag anbefaler jeg at tage til Soda Factory til musikquizzer og 1 dollar hotdogs om tirsdagen. Det er en god måde at slappe af og have det sjovt med vennerne efter en lang dag med studier.

 

God tur!

 

Related posts

  • Turen går til: Oregon, USA.

    Turen går til: Oregon, USA.

  • Turen går til: Bangkok, Thailand.

    Turen går til: Bangkok, Thailand.

  • Turen går til: Amsterdam, Holland.

    Turen går til: Amsterdam, Holland.