Rating hos Trustpilot

Se vores anmeldelser

Rune – "Kanon service! Købte propakken hvori man fik adgang til både guide til motiveret ansøgning, liste over legater, cv-guide og en budgetskabelon. Det hele med ét formål - at spare mig selv for tid og besvær med at finde og søge legater til mit udlandsophold i New York. Legathjælp.dk får mine varmeste anbefalinger til andre studerende mv. som har i sinde at søge legater til deres udlandsophold. Prismæssigt ligger de også fordelagtigt under andre udbydere, og vil på baggrund af sammenligninger med medstuderende som har købt tilsvarende ydelser hos andre udbydere, sige at man får meget mere value-for-money hos Legathjælp.dk. Igen - den varmeste anbefaling herfra!"

 

Alex – "Jeg købte i sidste uge Legathjælp's Pro Pakke hvor man fik alt med. Dette har gjort at jeg ikke selv har skulle bruge uanede mængder tid på at undersøge hvilke kriterier jeg opfylder ibland skoven af fonde. Det var ærligt bare en "Plug and play" og så er det igang. Stor anbefaling herfra!"

 

Jonas – "Endelig. Legathjaelp.dk har taget en stressfaktor ud af min hverdag, og har gjort det kedelige arbejde for mig i forbindelse med min legat søgning. Alt virkede som det skulle. Kan kun anbefales."

 

For flere anmeldelser besøg Trustpilot.

Tilbage til blog